Gratis afhaling in onze winkel in deerlijk

Search

Verzending

Levering

Alle goederen worden geleverd op het door de klant aangegeven adres. Voor de veiligheid en zekerheid van de klant kan een identiteitsbewijs (of een kopie) gevraagd worden bij de levering. De klant tekent voor ontvangst van de levering. De levering geschiedt per koerierdienst of door eigen transport van Wijhuis Hendrik.

Elke klacht betreffende zichtbare schade aan geleverde goederen of schade veroorzaakt door onze leveraars, alsook elke klacht aangaande een onjuiste of onvolledige levering, dient, om in acht genomen te warden, binnen de 24u na levering per e-mail gemeld te warden via info@wijnhuishendrik.be.

Verzendkosten in Belgie:

Vanaf €250 = gratis levering.

Onder €250 = verzendkosten:
– 1-6 flessen:   € 15.00
– 6-12 flessen: € 18.00

Leveringstermijn

Bestellingen worden binnen de 2-3 werkdagen door Wijnhuis Hendrik behandelt en verstuurd. Uw bestelling wordt geleverd binnen de 4-5 werkdagen. 

De door Wijnhuis Hendrik opgegeven leveringstermijnen zijn richtinggevend en niet afdwingbaar. Indien een product wordt besteld dat tijdelijk niet op voorraad is, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Wijnhuis Hendrik is niet aansprakelijk voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de aangestelde transporteur. In dergelijke gevallen blijft de aansprakelijkheid beperkt tot de waarde van de goederen waarvan door de klant wordt bewezen dat deze niet werden ontvangen.

Gratis afhaling in onze winkel in deerlijk

Search

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

preloader